På VinduespudserDanmark.dk kan man få et tilbud fra ens lokale vinduespudser. Derudover kan man sende direkte beskeder til de tilknyttede virksomheder, lave anmeldelser, tilføje favoritter mm.

Vi arbejder på en markedsplads og flere muligheder på sitet.

Se kort intro om Vinduespudser Danmark nedenfor:

Vi har pt. følgende muligheder for øget synlighed:

Fremhævet Profil – Hvor man altid er blandt de første resultater. Her kører vi pt. med et tilbud for 12 mdr på 3000 kr. ex. moms.

Fordelen ved at have en fremhævet profil er at man vil modtage leads i den kommune som man dækker.

Eksempel: En kunde udfylder vores formular og bor i Odense By og der er 2 virksomheder som har en fremhævet profil i dette område, så vil de begge modtage det nævnte lead på samme tidspunkt. Så er det efterfølgende op til de enkelte firmaer at indgå en aftale.

Flere områder / kommuner / regioner – Her kan man tilvælge andre kommuner end ens hjemkommune.

Vi har følgende tilbud som vi kører med: (Køb den fremhævede profil på linket herunder eller kontakt os på telefon ved spørgsmål på: 71-50-93-04).

Få en fremhævet profil i 12 måneder på VinduespudserDanmark og bliv set mere og få kunder som udfylder vores kontaktformular i de kommuner du står under.

+ Du kan linke til din hjemmeside og Facebook
+ Du kommer frem blandt de første i resultateterne landsdækkende og lokalt.
+ Du får leads tilsendt som du kan byde på, både privat og erhverv.
+ Kan kan ligge op til 5 billeder ind

+ Du får dit telefonnummer med.

Køb fremhævet profil (links til hjemmeside og leads fra din kommune her):

Tryk her for at købe en fremhævet profil.

Mano’s Vinduespolering er et eksempel på en Fremhævet Profil, som kommer først på siden og derved opnår en større synlighed og flere henvendelser. Du kan kende den ved den gule stjerne i venstre side.

Hvis man har en fremhævet profil, så kan man ligge op til 5 billeder ind på ens profil.

Pris 3000 kr. ex. moms, per år.

Eksempel på flere kommuner, her ser vi at Mano’s Vinduespolering kommer frem på flere kommuner end Jonas Vinduespudser. Ønsket om flere kommuner er typisk hvis man dækker et større område geografisk.

Pris 500 kr. ex. moms, per ekstra kommune / region per måned. (Tilbud vi kører med pt. 3 kommuner for 10000 kr ex. moms for 12 mdr.).

Ved hver profil er der tilknyttet 5 valgfrie søgeord. Det vil hjælpe med at komme frem på Google og Bing. Se eksempel nedenfor.

Der er 18100 månedlige søgninger på bare ordet vinduespudser på Google. Derudover kommer søgeord såsom vinduespudser København, Vinduespudser Odense, Vinduespudser Aarhus, Vinduespudser Aalborg og mange andre.

Det er vores vurdering at der er ca. 70000 søgninger i dk på ord relateret til vinduespudsning på Google og Bing.

(Vi har vores eget SEO modul hvor vi kan trække statistik på søgeord i DK, hvis du ønsker en rapport eller SEO / ny hjemmeside så læs mere her: Ny Hjemmeside).

Vi får besøgende fra hele landet og 98 % af al trafik er dansk trafik, du ser her vores sidste 10 besøgende:

Vi har valgt at indføre at link til hjemmeside og facebook koster 2000 kr. ex moms årligt per profil, medmindre man har en fremhævet profil så er det inkluderet i prisen.

Kontakt os for mere synlighed og flere henvendelser.


Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.